Ceai Savoarea Plantelor Natural
Conține un amestec omogen în proporții variabile din următoarele plante: ori de hibiscus, fructe de măceș, fructe de coriandru, frunze de stevie dulce, fructe de aronia, fructe de fenicul și mere.
Ceai savoarea plantelor natural - ppoze cu caracter informativ
Ingrediente: Conține un amestec omogen în proporții variabile din următoarele plante: ori de hibiscus, fructe de măceș, fructe de coriandru, frunze de stevie dulce, fructe de aronia, fructe de fenicul și mere.
Utilizări tradiționale: pentru completarea necesarului de vitamine, minerale și antioxidanți necesari neutralizării radicalilor liberi și prevenirii afecțiunilor declanșate de aceștia, precum și pentru menținerea stării de bine a organismului, ameliorarea stărilor de oboseală și anxietate.
Mod de preparare: Uz intern – infuzie. Peste 1-2 lingurițe de produs se toarnă 200-250 ml apă clocotită.
Vasul se acoperă și se lasă în repaus 10–15 minute.
După infuzare se strecoară și se poate adăuga o linguriță de suc proaspăt de lămâie.
Se beau 3-4 căni cu ceai pe zi.
Contraindicații:
La dozele recomandate nu se cunosc.
feedback Reclama un comentariu